Studeren in Haarlem

Haarlem ademt geschiedenis en cultuur. Als student word je omringd door prachtige historische gebouwen, pittoreske grachten en charmante pleinen. De stad staat bekend om zijn artistieke erfgoed, met tal van musea, galeries en culturele evenementen die de rijke geschiedenis van Haarlem weerspiegelen. Haarlem heeft een bloeiende studentengemeenschap en de vele cafés, restaurants en studentenverenigingen dragen bij aan een levendige sfeer waarin leren en sociaal leven hand in hand gaan. De uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer maken het gemakkelijk om andere steden te bezoeken, terwijl je toch kunt genieten van de rust en charme van Haarlem.

In Haarlem is de campus van HBO Helder gevestigd waar we hoogwaardig onderwijs combineren met praktijkgericht onderzoek met docenten die gepassioneerd zijn over hun vakgebied. Haarlem verwelkomt studenten van over de hele wereld. De internationale sfeer in de stad biedt een verrijkende ervaring, waarbij je kunt leren van verschillende culturen en perspectieven, wat je studieperiode nog waardevoller maakt. Kortom, Haarlem is niet alleen een stad vol geschiedenis en cultuur, maar ook een dynamische en inspirerende plek om te studeren. Ontdek de unieke combinatie van academische excellentie, culturele rijkdom en een levendige studentengemeenschap die Haarlem tot een geweldige keuze maakt voor jouw studie.

In Haarlem verzorgt HBO Helder de hbo-opleiding Master of Software Technology*.

Campus van HBO Helder
De campus van HBO Helder bevindt zich op het terrein van Crown BC in Haarlem. We delen faciliteiten/ruimtes met andere opleiders en bedrijven.

Entree

Het gebouw ‘Crown’ is elke werkdag publiek toegankelijk van 08.30 – 17.00 uur.
Na 17.00 uur en in het weekend is het gebouw toegankelijk met een ’tag’ die op verzoek aan ‘HBO Helder’-studenten kan worden verstrekt.

Receptie

Tijdens openingstijden is de receptioniste aanwezig voor vragen over ontvangst, internettoegang, printen & scannen, bedrijfsveiligheid en bewegwijzering door het gebouw.

Restaurant op de campus

Op de 1e verdieping van het Crown-gebouw bevindt zich restaurant The Crown, dagelijks geopend van 09.00 uur – 17.00 uur. Er zijn minimaal 100 zitplaatsen, en in de zomer is er de gelegenheid buiten te zitten.

Het assortiment bestaat uit dagelijks vers belegde broodjes, soepen, salades, friet en snacks, panini’s, frisdranken, koffie, thee en (gevulde) koeken.

Er kan uitsluitend met PIN worden betaald.

* De opleiding is nog niet NVAO-geaccrediteerd.