Faciliteiten

Werken & leren

Al onze opleidingen zijn praktische opleidingen. Daardoor kun je de leerstof straks direct toepassen op de werkvloer en grotere werkprojecten in je studie gebruiken als casestudy.   

Praktijkgericht

Lange hoorcolleges, daar doen we bij HBO Helder niet aan. Bij ons ga je actief met de stof aan de slag, zodat je de theorie kunt toepassen in de praktijk. Dáár ga je immers werken. 

Hybride colleges: online én fysiek te volgen

Het enige wat je voor ons onderwijs nodig hebt, is internet. Al onze colleges zijn namelijk hybride. Daardoor is er geen excuus om geen colleges te volgen. Uiteraard zien we je liever fysiek terug op onze TechniekCampus: fysiek samen leren is leuk, gezellig en inspirerend!

Leergierigheid

Als je in de ICT werkt, ben je nooit uitgeleerd. Daarom leren we je autodidactische vaardigheden aan – en een leergierigheid waarmee je altijd up-to-date blijft.

Ontmoetingsplek

Onze locatie is een ontmoetingsplek: een centraal punt waar je met je docent, studiecoach of medestudenten kunt afspreken. Studeren en workshops volgen kan er ook.

1-op-1 begeleiding

Aan het begin van je studie koppelen we je aan een studiecoach bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Daarnaast zijn onze docenten ook buiten de lessen om bereikbaar.
1-op-1 begeleiding

Geen dikke boeken meer

In Moodle, ons digitale leerplatform, vind je al het studiemateriaal dat je nodig hebt. Van studieboek tot syllabus en van praktijkopdracht tot examen.

Nooit meer een hand-out kwijt
Dankzij Moodle staat al je studiemateriaal op één centrale plek. Daardoor heb je altijd alles bij de hand om te studeren.

Studeren op je mobiel
Het grote voordeel van Moodle is dat je het overal kunt gebruiken. Dus als je het liefst in de trein studeert, dan kan dat gewoon.