Open Avond Master of Software Technology* – woensdag 31 januari 2024

🚀 Ontdek de Toekomst van Software Technologie! 🚀

Ben jij klaar om je carrière als IT’er naar nieuwe hoogten te brengen in de wereld van software technologie? Onze hbo Master-opleiding op het gebied van software technologie opent de deuren naar grensverleggende kennis, innovatie en nieuwe carrièremogelijkheden.

🌐 Waar technologie samenkomt met creativiteit

Tijdens onze open avond krijg je de kans om de wereld van software technologie verder te ontdekken, waar nieuwe ervaringen worden omgezet in krachtige oplossingen. Sta oog in oog met de nieuwste trends op het gebied van programmeren, modelleren, testen, security, kunstmatige intelligentie, machine learning, blockchain en meer. Ontdek hoe onze masteropleiding je niet alleen voorbereidt op de huidige uitdagingen, maar je ook uitrust met de vaardigheden die nodig zijn voor de technologische revolutie van morgen.

🎓 Faculteit met software-experts

Word begeleid door experts in het veld die gedreven zijn om je te inspireren en te motiveren. Onze faculteit brengt niet alleen academische expertise met zich mee, maar ook een schat aan praktische ervaring uit de industrie. Leer niet alleen van boeken, maar ook van de real-world uitdagingen waar onze docenten dagelijks mee te maken hebben.

🤖 Hands-on Ervaring, Real-world Projecten

Bij ons gaat leren verder dan de collegebanken. Tijdens onze masteropleiding dompelen we je onder in hands-on ervaring met echte projecten uit de industrie. Werk samen met toonaangevende bedrijven en breng je opgedane kennis direct in de praktijk. Bouw een indrukwekkend portfolio op dat je onderscheidt op de arbeidsmarkt. Specialiseer je binnen jouw eigen softwaredomein. Wij leren je publiceren in vakbladen / journals over jouw uitvindingen, ontwerpen en ontwikkelingen binnen ons software vakgebied. Wij leiden jou op tot software-expert binnen jouw zelfgekozen specialisatie.

🌍 Internationale netwerkmogelijkheden

Softwaretechnologie is wereldwijd en wij ook! Maak deel uit van een diverse gemeenschap van gelijkgestemde professionals. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van bedrijven, alumni en experts uit de industrie. Op onze open avond ontdek je hoe je toegang krijgt tot kansen over de hele wereld.

📅 Programma Open Avond Master of Software Technology

Benieuwd naar wat onze hbo Master-opleiding op het gebied van software technologie voor jou kan betekenen? Kom langs op onze open avond en laat je inspireren! Reserveer de datum in jouw agenda, maak kennis met onze faculteit en ontmoet jouw toekomstige docenten: stuk voor stuk software-experts – die klaar zijn om met jou de toekomst van softwaretechnologie vorm te geven.

🗓️ Datum: woensdag 31 januari 2024
🕕 Tijd: 18.00 uur – 21.00 uur
📍 Locatie: HBO Helder, locatie Haarlem (Crown BC), A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH HAARLEM

TijdReceptie / ontvangstruimteAmerikazaalEuropazaal
18.00 – 18.30 uurInloop met koffie / thee
18.30 – 19.15 uurstellen van vragen aan docentenVoorlichtingspresentatie Workshopronde 1
19.15 – 20.00 uurRondleiding campusRondleiding campusRondleiding campus
20.00 – 20.45 uurstellen van vragen aan docentenVoorlichtingspresentatie Workshopronde 2
Programma Open Avond woensdag 31 januari 2024

Mis deze kans niet om je passie voor softwaretechnologie naar nieuwe hoogten te tillen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze open avond. Tot dan!

🚀 Geef jouw software-carrière een nieuw vervolg en meld je hier aan 🚀

*De hbo-opleiding Master of Software Technology is (nog) niet geaccrediteerd door de NVAO.